LKfelkgnsek
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics
» Hvem har hvilket job? - Jobliste for det militære
Sun Apr 12, 2015 12:03 am by Admin

» Hvem har hvilket job? - Jobliste for almene job
Sat Apr 11, 2015 11:59 pm by Admin

» Videoklip (Youtube) fra anime; Attack on Titan
Sat Apr 11, 2015 11:56 pm by Admin

» Information - De 12 distrikter + de 12 separate byer
Tue Mar 31, 2015 6:34 pm by Admin

» Information - Murerne
Tue Mar 31, 2015 5:52 pm by Admin

» Tidsperioden
Tue Mar 31, 2015 5:50 pm by Admin

» Information - Plottet!
Tue Mar 31, 2015 5:48 pm by Admin

» Den gode guide
Tue Mar 31, 2015 5:46 pm by Admin

» Faceclaimlisten
Tue Mar 31, 2015 5:38 pm by Admin

January 2019
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar

Share | 
 

 Information - Titanerne

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Indlæg : 22
Oprettelsesdato : 2015-03-29

PostSubject: Information - Titanerne   Mon Mar 30, 2015 10:48 pm

Titaner:


Titanerne er de primære fjender som er på siden, dog kan man ikke altid regne med at alle mennesker er lige gode, der vil altid være nogle mennesker som vælger at bryde loven, og slå andre mennesker ihjel for egen vindings skyld. Dem kan vi dog ikke være herskere over, end at straffe dem. Men for at gå tilbage til titanerne.

Titanerne er en meget mystisk race, som menneskeheden ikke ved så meget om, hverken deres oprindelse, hvor mange der findes ude i verden, og deres fysiologi.

Titanerne minder meget om mennesker, de har ligeså mange lemmer som ethvert menneske, og organer som man kan finde inde i mennesket, dog er de alle deforme efter den menneskelige skala, nogle har mere hud, og andre har helt ned til absolut intet hud på deres kroppe, derudover, så kan deres kropsdele også være ligeså deforme (alt fra ben til hovedet, kan enten være stører eller mindre end hvad der passer til deres krop) Dog bløder titanerne ikke fra deres deformitet, hvis de for eksempel mangler al deres hud. Den største del af titanerne er meget muskulært bygget, selvom alle titaner mangler deres organer til at reproducere sig, og så er det endnu ukendt for menneskeheden hvordan de formerer sig.

Titanernes universale udseende, er dog ikke til at tage fejl af. De har enorme munde, med et enormt antal af små firkantede tænder, dog har nogle også meget spidse tænder. Titanerne er i mangel af funktionelt fordøjelses system, og en mangel mellem deres måde at spise på og deres hjerne, eftersom de ikke altid tygger deres mad, men blot sluger - læg mærke til at dette gælder ikke alle titaner! - hvis en titan har spist sig mæt i mennesker, så vil den være tvunget til ikke at kunne bevæge sig, dette er kun indtil at den vælger at kaste det hele op, i en samlet mængde, af afrevne lemmer og meget, meget mere, hvorpå den vil begynde at spise igen.

Desuden, er det meget vigtigt at vide, titanerne, kan kun dræbes, ved at hugge dem i nakken, dette er den eneste måde at slå dem ihjel på, permernant.
Hvis dette ikke gøres, vil de stadig leve. Hvis man fx skyder et ben af den med en kanon, vil benet blot vokse ud igen.

Adfærd;

Titaners primære adfærd er at opsøge og udslette mennesker, for ukendte grunde. Det skal også blive sagt, at titanerne spiser mennesker, for den eneste grund at dræbe dem. De ignorer alle andre former for levende væsner.
Titaner har ingen intellekt, og er bare simple bæster hvilket gør dem nemme at snyde og distraherer. Dog er der også de specielle titaner, som virker til at have en form for intellekt, faktisk den samme intellekt som du kan finde hos et menneske. Disse titaner er meget farlige, da de ikke følger et bestemt mønster som de normale titaner gør.
Om natten er titanerne ikke så aktive som de er om dagen, dette gælder dog ikke for de specielle titaner.

Som sagt har ingen ud over The Survey Corps set titaner, den normale borger, frygter dem, og kan intet stille op imod dem! Selv militæret er bange for dem, og disse dør også tit og hurtigt! Selv en enkelt titan kan dræbe dusinvis af soldater, alt afhængigt at soldaten.

Kategorisering;

Alle titaner er kategoriseret, efter deres størrelse, fra mindst til størst.

Type 1; Disse titaner er mindst 5 meter høje til maksimalt 7 meter. Disse titaner virker til at have et mere menneskeligt udseende, dog besidder de et meget større hoved i en proportion til deres krop. Indtil videre besidder disse ingen specielle evner, eller en intellekt.

Type 2; Disse titaner går fra 8 meter til 14 meter. Disse titaners ansigter ligner meget i samlingen med aber, og de er meget mere energiske og hurtigere, end de mindre titaner, ligesom før, er type 2 titaner, ikke i besiddelse af intellekt eller specielle evner.  

Type 3; Disse titaner går fra 15 meter til 25 meter, og disse er også de største, deres kroppe er forhøjet voldsomt, og de er også meget stærkere end nogle af de andre titaner. Ligeså er deres munde også forstørret voldsomt, de besidder ingen specielle evner eller intellekt.

Speciel Titan klasse;

Enhver titan som ikke følger et bestemt mønster som de andre titaner, dette kan være alt fra titaner som løber, til nogle som hopper flere meter, nogle er i besiddelse af komplet rustning så man ikke kan fjerne deres lemmer, eller som blot viser at de har intellekt.


//Obs! Som sagt har ingen ud over The Survey Corps set titaner, den normale borger, frygter dem, og kan intet stille op imod dem! Selv militæret er bange for dem, og disse dør også tit og hurtigt! Selv en enkelt titan kan dræbe dusinvis af soldater, alt afhængigt at soldaten.//
Back to top Go down
View user profile http://attackontitan.iftopic.com
 
Information - Titanerne
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Basic Roleplay Information and Rules
» Uglies by Scott Westerfeild
» The Shivering Isles (Open To All!)
» July Jubilation - INFORMATION - READING COMPREHENSION TEST
» Cho Chang -

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Attack on the Titans :: Information-
Jump to: