LKfelkgnsek
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics
» Hvem har hvilket job? - Jobliste for det militære
Sun Apr 12, 2015 12:03 am by Admin

» Hvem har hvilket job? - Jobliste for almene job
Sat Apr 11, 2015 11:59 pm by Admin

» Videoklip (Youtube) fra anime; Attack on Titan
Sat Apr 11, 2015 11:56 pm by Admin

» Information - De 12 distrikter + de 12 separate byer
Tue Mar 31, 2015 6:34 pm by Admin

» Information - Murerne
Tue Mar 31, 2015 5:52 pm by Admin

» Tidsperioden
Tue Mar 31, 2015 5:50 pm by Admin

» Information - Plottet!
Tue Mar 31, 2015 5:48 pm by Admin

» Den gode guide
Tue Mar 31, 2015 5:46 pm by Admin

» Faceclaimlisten
Tue Mar 31, 2015 5:38 pm by Admin

January 2019
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar

Share | 
 

 Information - Militæret

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Indlæg : 22
Oprettelsesdato : 2015-03-29

PostSubject: Information - Militæret   Mon Mar 30, 2015 10:56 pm

Militæret


For enhver soldats opstart i militæret, skal man gå igennem deres grundskole, her vil man blive udsat for hårde prøvelser, og der er endnu ikke gået et år, hvor der ikke mindst er en der dør under træningen, ligeså vil der altid være nogle, som forlader træningen den første dag.
Ligeså vil man prøve det krævende udstyr, som enhver soldat, skal gå igennem.  

Men før vi går videre med det….
Militæret, er menneskehedens forsvar imod titanerne, dette er et 24/7 dags arbejde, for professionelle.  
Militæret er opdelt i tre hovedparter, som kort vil blive fortalt om her.
Man kan søge ind i militæret når man er 14, og uddannelsen tager 3 år.


Survey Corps hovedansvars område er at udforske verden uden for menneskets territorium, og skaffe information omkring titanerne.

The Garrison Regiment patruljerer og arbejder på murerne, som holder titanerne uden for byen, disse er de første der går i krig mod titanerne hvis de kommer inden for murerne.
 

The Military Police disse er kun dem fra top ti for hver afgangsklasse som har mulighed for at melde sig til disse, disse soldaters primære opgave er at være konges personlige vagter, men også at opretholde ro og orden i gaderne.

Struktur;

Som sagt er militæret opdelt i tre hovedparter, hvor de alle er ledt af deres egen kommandør men alle inden for militæret er underlagt den øverste militær kommandør *indsæt navn her*

Survey Corps; Disse er set som dem der er bedst trænet, deres hovedmål er at kræve tabt menneskelige territorium tilbage som er blevet taget af titanerne. Selvom de er de bedst trænede, ses de på med skeptiske øjne, og endda ned på af menneskerne inde bag murerne, og endda har de været tæt på at blive opløst flere gange, på grund af deres enorme tab af menneskeliv. Den nuværende Kommandør er *indsæt navn her*

The Garrison; Disse er den største gren af militæret, hvis man ikke kan komme ind i Military Police, og ikke vil miste sit liv, melder man sig ind her. Disse er ansvarlige for at patruljere, beskytte og vedligeholdelse af murerne som beskytter menneskeheden. Ligeså er de også ansvarlige for at evakuerer de civile og dræbe titaner, hvis de trænger ind bag murerne. Deres kommandør er *indsæt navn her*

The Military Police; Military Police står for at holde ro og orden i det menneskelige rige, og beskytte kongen. På grund af deres vigtige rolle som vogtere af ikke kun kongen men de kongelige, ses de også selv som meget vigtige mennesker. Kun top 10'en fra hver gradueret klasse har tilladelse til at komme ind i Military Police. Selvom det kun er de bedste, som kan være en del af dem, er deres struktur meget korrupt, og meget inkompetent på grund af deres arbejde inden for murerne, langt væk fra titanerne, deres kommandør er *indsæt navn her*

Egenskaber;

Selvom militæret er et fuldtids arbejde, med at beskyttet muren i snart hundrede år, så er den meget korrupt. Dette er primært The Military Police, som er de værste, da de kun var gode i skolen, for at undgå at kæmpe mod titanerne, for at overleve og have et godt liv, længst inde i byen, i sikkerhed for titanerne. De er også skyldige i ikke at lave særligt meget arbejde, og bruger deres autoritet til egen nydelse. Dernæst er The Garrison, disse er meget dovne, og krystere, dog er dette ikke dem alle, men mange af dem er. Eftersom at disse heller ikke kæmper mod titaner, og stadig levet trygt inden for murerne.
Til sidst har vi The Survey Corps, da disse kun kæmper for mennesket og for at tilbage tage menneskehedens tabte territorium, disse er de mindst korrupte, og de mest ærlige.

Uniform & Udstyr;

Alle medlemmer af militæret -  dog ikke dem der er trænings instruktører - bærer den samme slags basic uniform, som består af en kort lysebrun jakke, med insignia af ens militær gren. Insigniaen sidder på begge skuldre, på den forreste venstre lomme, og et stort på ryggen. Derudover, bærer de en lyst farvet T-shirt / skjorte, et brunt bælte om som dækker hofterne, hvide bukser, og til sidst brune knæhøje sko af læder. Instruktørerne uniform er dog ikke meget anderledes end de andre grene af militæret, de har dog inkluderet en olivengrøn trenchcoat, i stedet for den lysebrune jakke.
The Survey Corps medlemmer bærer ofte en tyk grøn hoftelang kappe med hætte til, med deres insigia på ryggen.  

Det primære udstyr som bliver brugt af militæret er deres "tre dimensionale manøvre udstyr" hvilket også er i besiddelse af militærets våben, som er to snap-off sværd, som sidder i håndtagene, dog bruger Military Police også rifler, siden de oftest bruger deres våben mod mennesker, og ekstremt sjældent imod titaner.
Back to top Go down
View user profile http://attackontitan.iftopic.com
 
Information - Militæret
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Basic Roleplay Information and Rules
» Uglies by Scott Westerfeild
» The Shivering Isles (Open To All!)
» July Jubilation - INFORMATION - READING COMPREHENSION TEST
» Cho Chang -

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Attack on the Titans :: Information-
Jump to: