LKfelkgnsek
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics
» Hvem har hvilket job? - Jobliste for det militære
Sun Apr 12, 2015 12:03 am by Admin

» Hvem har hvilket job? - Jobliste for almene job
Sat Apr 11, 2015 11:59 pm by Admin

» Videoklip (Youtube) fra anime; Attack on Titan
Sat Apr 11, 2015 11:56 pm by Admin

» Information - De 12 distrikter + de 12 separate byer
Tue Mar 31, 2015 6:34 pm by Admin

» Information - Murerne
Tue Mar 31, 2015 5:52 pm by Admin

» Tidsperioden
Tue Mar 31, 2015 5:50 pm by Admin

» Information - Plottet!
Tue Mar 31, 2015 5:48 pm by Admin

» Den gode guide
Tue Mar 31, 2015 5:46 pm by Admin

» Faceclaimlisten
Tue Mar 31, 2015 5:38 pm by Admin

January 2019
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar

Share | 
 

 Survey Corps

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Indlæg : 22
Oprettelsesdato : 2015-03-29

PostSubject: Survey Corps   Mon Mar 30, 2015 10:58 pm

Survey CorpsKort Information;

The Survey Corps, også kendt som The Scouting Legion, Scout Regiment, eller Recon Corps.
Dette regiment, er det mest aktive involveret i direkte titan kamp, titan undersøgelse, og den menneskelige udvidelse af deres land områder.
Trods lidt succes, står de stadig som symbolet på "håb for menneskeheden" deres insignier bliver kendt som 'The Wings of Freedom' Regimentet håber på at en dag, vil deres indsats ændre verden, og de vil være i stand til at inddrive det, der er taget væk fra menneskeheden.

Pligt;

Denne gren af militæret, står for opdagelse, og senere genindtagelsen af tabt menneskelige territorium, som er indtaget af titanerne, dette gør de ved at sætte  op små lejre/baser og stationer hvor man kan genoptanke, dvs. mad, våben, gas.. Ect..ect. Derudover, så er tabene høje for dette regiment, hvilket gør at de aldrig når ret langt væk fra hovedbyen, netop på grund af de enorme tab.

En mere nylig uofficiel "pligt/opgave" som de har tilegnet sig, er titan observation og undersøgelse, hvilket giver dem en mere sikker naturlig undersøgelse inden for byen (siden der kun er et sted hvorfra at titanerne kan trænge ind i byen) men noget af den information man er i gang med at undersøge er, deres tolerance over for smerte, solskin afhængighed og deres intellekt.  

Struktur;

The Survey Corps, er den mindste gren af militæret, i den forstand at vi ser på medlemmerne, de har maks. 300 medlemmer i alt.  Dette allerede begrænsede antal medlemmer bliver formindsket, voldsomt, på grund af de mange dødsfald som sker, og rygterne om hvor høj dødsraten er, hvilket får folk til ikke at melde sig ind i korpset.

Selve korpset består af kommandøren *indsæt navn her* 4 Squard ledere, 1 Senior Team leder som overvåger 8 team ledere i felten. Ligeså har korpset  også 6 speciel trænede felt læger, 5 veteran officere, som står for hestene, 5 officerer som arbejde direkte under Team lederne, denne struktur efterlader 270 soldater, som er opdelt i 10 teams

Regimentet, har også 600 heste som er speciel avlet. Disse heste, er ekstraordinære og de dyreste heste i hele den menneskelige verden (dog er det kun The Survey Corps som har adgang til dem) disse er avlet for ekstraordinær hastighed, stamina og et roligt temperament.

Kvaliteter;

Da Survey Corps er konstant på frontlinjerne, kæmper mod titans, har de en ekstrem høj dødelighed, og en meget lav succesrate, hvilket afskrækker de fleste fra at indskrive sig, som ses når 10% eller mindre af afgangsklasserne vælger korpset. Således lider de konstant personale mangel, og de eneste soldater der kommer ind, er dem der er dedikeret til årsagen om menneskeheden en dag skal få deres territorium tilbage, som regel på bekostning af deres eget liv. I stærk kontrast til Garrison og Military Police, er der ingen dovenskab eller inkompetence, og overhovedet intet korruption. Både på deres hovedkontor eller i kamp, medlemmer af regimentet, stoler ikke 100% på andre, fra andre regimenter, men når det omhandler deres egne, vil de lægge livet for hinanden. Dette har også opbygget en stærk atmosfære af tillid til hinanden, og en generel ærlighed overfor hinanden. Korpsets medlemmer fortæller og forventer at blive fortalt sandheden, hvor god eller grusom den end måtte være.
Korpsets medlemmer har alle en stolthed over at være medlemmer, da de er klar over, ikke blot at være den bedste af de tre militære grene, men uanset hvad skrider sejrene fremad for menneskehedens gevinster i kampen mod titanerne, på trods af de mange medlemmers liv som er gået tabt. Samt at de frivilligt, går på landet, hvor titanerne regerer, som de fleste mennesker, aldrig har set.

Tillid mellem kommandør og den menige, er absolut! Alle soldaterne, stoler på dem der er højre rangede , end en selv, og man stiller ikke spørgsmål, fordi hele tilliden ligger i at korpset godt er klar over, at hvis de har brug for informationen, ,vil den blive givet, og hvis de spørger, efter den, vil den ligeså blive givet, ærligheden betyder virkelig meget.

De fleste soldater overlever ikke deres første ekspedition, hver efterfælgende ekspedition, øger deres chancer for at overleve eksponentielt. The Survey Corps, mest hærdede veteraner, har hver talrige titan drab tillagt deres navn, og langt ud over de person i The Garrison og Military Police, er The Survey Corps, de dygtigste soldater i hele militæret, med deres hyppige ekspeditioner uden for sikkerheden af murerne og regelmæssige kampenheder engagementer med titanerne, er det et yderst farligt medlemskab. Hver eneste officer og hyret mand, fra højeste til laveste i rang, bor sammen med den fatalistiske viden om, at deres næste møde med titanerne, kan være deres sidste.

På trods af deres små tal, er den disciplin og kampklare dygtighed de besidder, betragtes den som de bedste af de militære grene. Der er ingen klassebasseret adskillelse mellem officerer og menige, med alle niveauer deler ligeligt i arbejdet og farer. The Survey Corps har et velfortjent ry for sejhed og koldblodig mod, overfor ekstrem modgang; medlemmerne vil kæmpe om selv de mindste isolerede grupper. Medlemmerne er fysisk og mentalt hårde, meget fleksible, og kan ses på ikke at gå i panik, selv når de andre militær grene har brudt deres rækker.

Desværre er denne gren også i den meget ubehagelige position, politisk og økonomisk. Trods de er de bedste, af de tre militære grene i form af den samlede kvalitet af sine officerer og menige. De mange bureaukrater, rige konservative og mange Military Police, ikke kan lide Survey Corps, og ser på det som spild af penge og ressourcer. På grund af korpsets manglende konkrete og afgørende succeser og store tab af liv. Kun fra den støttende konge, er Survey Corps stadig i live, og beskyttet imod dem som vil korpset ondt.  
The Survey Corps medlemmer, er således velsagtens menneskehedens fineste og mest oprigtige soldater, ikke efter penge, ære eller kampanger, men virkelig engageret i at købe menneskeheden en bedre fremtid, uanset hvad omkostningerne kunne være.
Back to top Go down
View user profile http://attackontitan.iftopic.com
 
Survey Corps
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Green Lantern Corps Message Board
» Sara [DONE]

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Attack on the Titans :: START HER :: Grupperne-
Jump to: