LKfelkgnsek
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics
» Hvem har hvilket job? - Jobliste for det militære
Sun Apr 12, 2015 12:03 am by Admin

» Hvem har hvilket job? - Jobliste for almene job
Sat Apr 11, 2015 11:59 pm by Admin

» Videoklip (Youtube) fra anime; Attack on Titan
Sat Apr 11, 2015 11:56 pm by Admin

» Information - De 12 distrikter + de 12 separate byer
Tue Mar 31, 2015 6:34 pm by Admin

» Information - Murerne
Tue Mar 31, 2015 5:52 pm by Admin

» Tidsperioden
Tue Mar 31, 2015 5:50 pm by Admin

» Information - Plottet!
Tue Mar 31, 2015 5:48 pm by Admin

» Den gode guide
Tue Mar 31, 2015 5:46 pm by Admin

» Faceclaimlisten
Tue Mar 31, 2015 5:38 pm by Admin

January 2019
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
CalendarCalendar

Share | 
 

 The Military Police

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Indlæg : 22
Oprettelsesdato : 2015-03-29

PostSubject: The Military Police   Mon Mar 30, 2015 11:04 pm

The Military Police:


Kort Information

Military Police, er den mest prestigefyldte, på grund af deres arejde, der giver dem mulighed for at leve sikkert, inden for den sidste væg, med rigelige ressourcer, og det at de har højere myndighed over andre militære grene (dette er selvfølgelig kun inden for de forskellige raks, en menig kan fx ikke give ordre til en kaptajn)  
Men i virkeligheden er det den mest ødelagte gren af dem alle, på grund af deres misbrug af autoritet. The Military Police, er i den grad også i strid med Garrison og især! Survey Corps.  
Det er kun top 10'en af dem der er i træning til at blive soldater, som kan blive optaget hos The Military Police.
Dog findes der også andre ulovlige metoder at blive optaget, da mange instruktører favorisere dem der er i træning, og bestikkelse, indgår også. Men som sagt er dette ulovligt, og ikke noget man taler om!

Pligt;

The Military Police, er de primære ordenhåndhævere i menneskelig territorium. Ikke alene skal de opretholde orden, de tjener som kongens vagter. Da de normalt ikke kommer i kontakt med titanerne, skal de have en særlig tilladelse til  at bruge, have og være i besiddelse af 3 dimensionale udstyr, ligesom de skal have tilladelse til riffler.
De er også ansvarlige for skatteopkrævning og jordfordeling.
De misbruger normalt disse pligter til at udnytte ressourcer og mad fra civile. Ligeså kan de også godt tildeles at skulle være med til at evakuere de civile hvis et angreb skulle ske.

En anden primær opgave disse har, hvis de ikke er uddannede instruktører, er at føre tilsyn med de unge mennesker som er i gang med at uddanne sig til at blive soldater, overvågningen af The Garrison, og lede brandslukninger.

Struktur;

The Military Police, har 2.000 medlemmer, og yderligere har de 3.000 ekstra personale fra The Garrison, som de også har kommando over, så de udgør en samlet arbejdskraft på 5.000 medlemmer, disse styrker er fordelt ligeligt ud over de forskellige distrikter.

Kvaliteter;

The Military Police soldater, drikker og gambler på livet løs, og opkræver told på selv de mindste ting fra de civile.  The Military Police, er tænkt som en eliteenhed, lavet til de dygtigste soldater, på grund af de strenge standarder.
Virkeligheden er dog noget anderledes, de er dovne og kører i et korrupt system, der selvisk gør at de nyder godt af de beføjelser de har, disse beføjelser bliver misbrugt og taget unødig fordel af. Selv om det kun er de 10 bedste som kan melde sig ind, så er de uerfarne og kommer aldrig i direkte kamp mod titanerne.

Derudover, er det blevet set, at officererne bare sidder og drikker, æder og gambler, mens de sætter de unge rekrutter til at gøre alt arbejdet.  De rapser også skatter og misbruger jord til deres egen vinding. Denne korruption er velkendt med mange mennesker, som også kritisere deres mangel på omsorg for alle andre end dem selv.  flygtninge og tvangsarbejde, holder meget fjendtlighed mod dem.  

Men mange praktiserende soldater drømmer stadig om at blive en del af dem, fordi det vil give dem mulighed for at leve inden for den sidste væg og den største sikkerhed for overlevelse. For også at blive så tæt på centrum af det menneskelige territorium, de fleste Military Police soldater, har relativ lidt til intet erfaring i at kæmpe mod titaner, i sammenligning med The Garrison og The Survey Corps.
Denne korrupte gren, sammen med løs disciplin, foragt fra offentligheden, magtmisbrug gør det til den mest inkompetente ud af de tre grene.

Skydevåben:

Skydevåben er våben der bruger forbrænding af krudt til at lancere projektiler mod fjender ved høje hastigheder Men de er uegnede til at dræbe titaner, og de er ikke nået langt teknologisk. De er altid overskygget af det tredimensionelle manøvre udstyr. Men de er stadig jævnligt brugt af The Military Police, og andre sikkerheds relationer, fra menneske til menneske. Desuden deres større fætre, kanoner, bruges som den vigtiges linje i forsvaret mod titanerne af The Garrison. Desuden bruger The Survey Corps også flare-kanoner til at kommunikere over lange afstande.

Beskrivelse;
Rifler
De 2 hovedtyper af skydevåben der anvendes er baseret på flint-mekanismen, hvor et stykke flint antænder pulveret og affyrer kanonen, som skal genlades efter hvert skud. I øjeblikket rifler (eller musketter) og pistoler er de eneste skydevåben der tilsyneladende i eksistens.  
Skydevåben er uden af stand til at dræbe titaner, fordi de mangler magt til at trænge gennem nakken, som er titanernes svagheder, plus at de har en hurtig regenerering, og at våbnet tager lang tid at genlade (15 sekunder som det hurtigste til 45 sekunder - da det kræver at hælde pulver ned i løbet, og stampeblanding med kuglen ned i en stang-) praktisk taget er de ubrugelige imod titaner, de kan forvolde skade midlertidigt mod en titan, fx ved at skyde den i øjet som gør den blind midlertidigt indtil det er regenereret.    

Kanoner;

Kanoner er det primære våben som bruges til at bekæmpe titaner på lang afstand, og især før udviklingen af det tre dimensionale udstyr. Kanonerne er placeret mange steder på de store murer, og kan kun skyde i 2 retninger, ind mod byen, og ud mod titanerne - hvordan de kan optimeres er stadig under udvikling-
Kanonerne har mulighed for at blæse hovedet af en titan i ét skud, men cirka halvdelen af alle titaner, vil blot regenerere deres hoveder ; den eneste sikre måde at dræbe en titan er at ødelægge det bestemte punkt i nakken!
Desuden, den tid det tager at genlade og sigte en kanon gør den noget uanvendelig til offensive strategier mod titanerne. Men kanoner kan stadig bruges i strategiske forsvars positioner, især når de er på toppen af murene og nær portene, i tilfælde af titanerne skulle angribe. De bliver oftest (stort set altid) brugt udelukkende af The Garrison, der patruljerer områderne.

Artilleri;

Kanonerne har 2 skud, højeksplosivt, og Spredeskud.
Det højeksplosive, er lavet for at dræbe en titan, via. Hovedskud, hvor nakken vil blive ødelagt, disse virker ikke specielt godt på lang afstand, da det er svært at tage højde for skuddet, hvilket nedsætter sigtbarheden - det er dog ikke muligt, med den rette skytte, at kunne skyde langt!.
Spredeskud, er de mere traditionelle skud, og bruges for det meste til at bremse titaners fremskridt, med deres store areal de dækker ( som er lavet for at tage ud så mange lemmer som muligt på et stort område ) På grund af deres nøjagtighed, duer de på en medium afstand, men er i sandlig effektive på kort afstand, på lang afstand kan de dog være farlige - hvis der er allierede ude i marken - dette tager godt og vel 20 sekunder at genlade.
Back to top Go down
View user profile http://attackontitan.iftopic.com
 
The Military Police
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Equestrian Military Model
» The long arm of the PC police
» Kroll [Griffon]
» [Plot] NightWings start their military campaign
» Gryphon Military

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Attack on the Titans :: START HER :: Grupperne-
Jump to: